Meny Stäng

NEASANA Parans Crystal Frequency Healing ™

Denna healing ligger mig mycket varmt om hjärtat då jag har under flera års tid i nära samarbete med mitt healingteam arbetat fram och vidareutvecklat healingen till vad den är idag för att i villkorslös kärlek hjälpa dig som själ och lightworker i din utvecklingsresa.

Vad gör healingen för Dig
Healingen är kraftfull och jobbar så djupt som din själ och du som person här på jorden är redo att läkas. Genom healingen ges du möjlighet till en mycket stark och djup själslig transformation och läkning genom att du aktiverar din egen självläkningsförmåga. Men det är du själv som väljer med din fria vilja hur mycket och hur fort du vill göra din själsliga utveckling.

💛 Denna unika healing hjälper dig att hela och läka sår och karma på djupet hela vägen till din själs ursprung så långt som det är möjligt.

💛Den löser upp blockeringar och trauman på själsligt plan som hindrar dig att helt och fullt stå i ditt ljus och i din fulla potential som lightworker.

💛 Det sker samtidigt en förlåtelseprocess automatiskt där du ger och får förlåtelse kopplat till de karma du läker. Förlåtelseprocessen är en mycket viktig del för att läkas och helas.

💛 Healingen tar bort de blockeringar som hindrar dig från att leva ditt liv i sanning och leva ditt kall och genomföra de livsuppdrag som du har tagit på dig.

💛 Healingen jobbar på djupet på DNA-nivå och på cellnivå för att befria dig från gamla felprogrammeringar hela vägen till din själs ursprung så att din själs blueprint kan återställas i sin högsta bästa renaste form så som den är skapad.

💛 Healingen består av många delar där du får läkning mångdimensionellt på alla plan i din energikropp i dåtid, nutid och framtid.

💛 Healingen består bla av karmaläkning, läkning av ditt inre barn, djup balansering av dina chakran samt jordning och förankring ner till Moder Jords centrum och hjärta.

💛 Du får även hjälp att aktivera och balansera din Kropp, Själ och Ande för att öppna upp vägen till ett högre medvetande och din manifesteringskraft stärks för att öppna vägen till ditt själsliga syfte och kall som lightworker här på jorden.

Läkning tar tid. Ha tålamod och tillit.
Det är viktigt att vara medveten om att alla människor består av många lager där vi endast kan läka lite i taget, så healingen kan endast läka de lager som är uppe på ytan och som din själ är redo att läka. Jag är endast en kanal, en facilitator, för de högsta renaste ljusfrekvenserna som ska flöda ner till dig i stunden och jag kan ej påverka var ditt helande sker. Det är mitt healingteam tillsammans med ditt healingteam som styr var läkning ska ske för dig vid det aktuella tillfället. Det är Universums intelligens som styr i din själsliga läkning och som säkerställer att det blir helt rätt frekvenser varje gång som ger den högsta bästa läkningen för dig och din själ.

Hur jobbar jag
Jag jobbar endast på distans och healingen förmedlar jag i samarbete med Änglar och olika galaktiska civilisationer och mästarenergier och med stark hjälp av de stjärnljusfrekvenser som jag är kopplad till. Jag förmedlar frekvenser från Änglarna, Jesus Kristus, Atlantis och Lemurien som tillsammans med övriga mästarenergier och galaktiska energier och ditt eget healingteam bildar en unikt sammansatt healing i det högsta renaste ljuset. Allt sker i villkorslös kärlek.

Efter healingen – vad kan Du förvänta Dig?
Hur healingen upplevs är mycket individuell. Den kan kännas och upplevas både subtilt och mycket starkt då det beror på i vilket lager i aurakroppen som healingen jobbar på. Det kan även variera från gång till gång beroende på vad du behöver läka vid det tillfälle som healingen sker. Det är ej något du behöver fundera på utan du får alltid de högsta bästa rätta frekvenserna som din själ behöver varje gång.
Du kan efter heailngen bli pigg och uppleva mer energi, men samtidigt eventuellt uppleva vissa utrensningssymptom så som tex huvudvärk och trötthet då din kropp genom healingen gör sig av med obalanser och städar ut energimässigt skräp som den burit på.

Allmän information om healingen
Healingsessionen är 45 minuter och jobbar sedan aktivt utifrån din själs behov i tre dygn från det att du tar emot den och därefter avtagande så länge och så mycket som just du behöver.
Healingen sker på distans och jag rekommenderar dig att sitta eller ligga ner under tiden som du tar emot healingen för att verkligen ge de bästa förutsättningarna för det helande du önskar att ske. Drick gärna ett glas vatten efter sessionen.
Efter healingen återkopplar jag till dig via mail.

Pris för NEASANA Parans Crystal Frequency Healing
1 session, 45 minuter, 755 kr (inkl moms)
3 sessioner (1 gg/vecka i 3 veckor) – 1988 kr (666 kr per session)