Meny Stäng

Ansvarsfriskrivning

Hos mig, Jensita, kan du känna dig fullkomligt lugn och trygg när du tar emot en healingsession eller beställer en själstavla med healing. Jag följer etiska riktlinjer för healing och tillämpar sekretess och tystnadsplikt

Jag vill förtydliga att Du själv bär ansvar för Ditt allmäntillstånd och Din psykiska hälsa när Du beställer en själstavla med healing och när du bokar en session och tar emot NEASANA Parans Crystal Frequency Healing ™ innan, under och efter sessionen. Jag är ej läkare eller vårdutbildad och behandlar ej specifika åkommor eller hälsoproblem utan de energifrekvenser jag förmedlar möjliggör en start av Din egen energimässig självläkningsförmåga och självläkningsprocess inom Dig. Jag styr ej vart dessa frekvenser går utan Universums intelligens och Din själs intelligens vet vart energin ska styras för att ge Dig möjlighet till läkning och balans.

Jag kan ej ta ansvar för eller ge Dig några löften, garantier eller försäkringar vad gäller specifik läkning och tillfrisknande av eventuella sjukdomstillstånd. Healingen är endast ett komplement till den traditionella läkekonsten och erbjuder Dig läkande och balanserande energifrekvenser som kan hjälpa Din kropp att väcka sin egen läkningsförmåga genom att den får möjlighet att återställas till ursprungskällan.

Jag ger ej healing till minderåriga och gravida. Jag följer Patientsäkerhetslagen 2010:659, 5 kap.