Meny Stäng

Själstavlor

En av de livsuppgifter jag har fått till mig är att måla själstavlor som hjälper dig och din själ att läkas och helas genom de starka ljusfrekvenser som målas in i tavlan. Om du dras till mina själstavlor och dess frekvenser så är du mest troligt en av dem som mina själstavlor är menade för.

Hur jag skapar mina själstavlor
🖼 Att måla en själstavla är som att ge healing, fast jag målar. Jag låter de helande frekvenser som du och din själ behöver strömma ner genom min kanal till själstavlan. För att på så sätt skapa en bild i unika frekvenser som är helt riktade till dig som beställt själstavlan.

🖼 Jag är guidad genom hela processen av det team jag har till min hjälp och får till mig precis vilka färger och material som ska ingå i varje själstavla. Alla själstavlor målas på uppspänd canvasduk 20×20 cm.

🖼 Healingen i tavlan bygger på starka symboler som jag får till mig när jag målar. De symboler jag får till mig kommer från Vintergatan och är ett helande språk som utövas där i form av tecken och symboler.

De jordande och mycket höga frekvenserna gör att de tillsammans förstärker och öppnar din egen starka inbyggda intuition och inre GPS som gör att du får mycket lättare att vägleda dig själv än tidigare.

Vad gör själstavlan för Dig?
🖼 Det är både stark jordning och mycket höga frekvenser samtidigt i dessa tavlor vilket hjälper dig att bli mer balanserad så du tydligare kan få till dig din egen vägledning och lättare följa din inre GPS, det som många kallar för magkänslan.

🖼 Läkningen sker över tid i en optimal takt för dig för att nå det helande som din själ behöver just nu i sitt själsliga växande.

🖼 Det är endast du som tavlan är skapad för som kan ta emot dess frekvenser då den är kopplad till din själ. Andra ser bara en tavla helt enkelt.

🖼 Din själstavla jobbar så länge som din själ behöver dess helande frekvenser. Man kan se det som en healingsändning som jobbar över en längre tid

Varje själstavla arbetar aktivt i minst 6-8 månader och du kommer själv att känna när energin börjar avta.

Skillad mellan healing och själstavlor
🖼 En healingsession jobbar mer kraftfullt på kort tid medan själstavlan jobbar över längre tid med själslig läkning. Varje själstavla arbetar aktivt i ca 6-8 månader för att därefter avta i sin kraft.
🖼 Det är en stor läkning i dessa själstavlor och de kan täcka in mer än en healingsändning kan göra då de jobbar långsiktigt.
🖼 Själstavlan kan ses som ett komplement till en vanlig healingsession med NEASANA Parans Crystal Frequency Healing™.
🖼 Själstavlans frekvenser och healingens frekvenser förstärker varandra eftersom all healing genom mig sker i samma frekvenser. Det är därför en utmärkt kombination att boka en healingsession och en själstavla som ett paket för att få en mycket fin möjlighet till själslig läkning. Själstavlan kommer då att innehålla frekvenser som fortsätter läkningen efter healingsessionen.

Beställning, betalning och leveranstid
🖼 Bokning av en själstavla sker via MAIL.
🖼 Därefter kommer jag via mail att be dig förtydliga vad du önskar att få hjälp att läka. På så sätt är du själv med och sätter din intention och önskan in i själstavlan. Det är viktigt att du fokuserar på din själsliga läkning när du sätter din intention (men det kan sedan ta sig uttryck i den fysiska kroppen.)
🖼 Det kommer därefter att skickas en faktura till dig.
🖼 Eftersom bokningen är bindande kommer jag att påbörja din själstavla först efter genomförd betalning.
🖼 Leveranstiden varierar beroende på antalet själstavlor som väntar på att skapas.

OBS – Jag följer etiska riktlinjer och ber dig läsa igenom sidan om ansvarsfriskrivning före du bokar.

För mer djupgående information om mina själstavlor LÄS HÄR

Pris för en själstavla
Priset för en själstavla är 533 (inkl moms och frakt)
Paketpris för healingsession och själstavla är 1155 (inkl moms och frakt)