Meny Stäng

Själstavlor – fördjupad information

Det är fantastiskt att kunna kombinera mitt konstnärskap med healing. Att få befinna mig i ett fullständigt healingtillstånd, starkt uppkopplad till mitt healingteam och samtidigt måla en tavla är något som jag är oerhört tacksam att jag fått gåvan och förmågan att göra som en av mina livsuppgifter här på jorden.

Healingen strålar ut genom mina händer och genom mina energikanaler ut på duken med samma intention och riktning som om jag hade sänt healing direkt till en person.

Mina själstavlor riktar sig främst till ljusarbetare på alla nivåer och till dig som jobbat mycket med din själsliga utveckling och känner att du behöver en ny extra skjuts framåt.

Det finns många som skapar olika former av själstavlor och vi alla behövs då vi, var och en, är helt unika och jobbar på olika nivåer och med olika frekvenser och därmed riktar oss till olika själar. Om du dras till mina själstavlor och dess frekvenser så är du garanterat en av dem som mina själstavlor är menade för.

Hur jag skapar mina själstavlor
Att måla en själstavla är som att ge healing, fast jag målar. Jag får alltså möjlighet att kombinera båda mina fantastiska arbeten i ett. Jag förbereder mig som inför en healingsession men genomför arbetet vid mitt målarbord istället. Jag är helt uppkopplad till universums högsta innersta ljuskälla och till mitt stjärnljus och låter de helande frekvenser som du och din själ behöver strömma ner genom min kanal till själstavlan. För att på så sätt skapa en bild i unika frekvenser som är helt riktade till dig som beställt själstavlan. Jag guidas genom hela processen av det team jag har till min hjälp och får till mig precis vilka färger och material som ska ingå i varje själstavla. Jag styr inte över motivet utan befinner mig i ett slags transliknande tillstånd när jag målar.
Alla själstavlor målas på uppspänd canvasduk 20×20 cm.

Jag får till mig symboler, koder, ljusfrekvenser och ord som sänds in i bilden. De symboler jag får till mig kommer från Vintergatan och är ett helande språk som utövas där i form av tecken och symboler. Dessa är unika för var och en i sin sammansättning och är kopplade till själens intelligens. Om du har en önskan och intention med din själstavla fokuserar jag även på den när bilden skapas.

Vad gör själstavlan för Dig?
🖼 När du har tavlan i din hand så får du det helande som du behöver just nu i ditt själsliga växande, i en takt som är optimal för dig. Healingen sker över tid så länge som du behöver dessa frekvenser. Du kan se det som en healingsändning som jobbar över en längre tid

🖼 Du kan gärna titta på själstavlan och fokusera på att öppna dig för dess frekvenser. Eftersom den är kopplad till din själs högsta bästa läkning kan du även sända in ytterligare önskningar om helande och läkning som är för din själs högsta bästa.

🖼 Själstavlorna är starkt jordande men innehåller samtidigt mycket höga frekvenser vilket hjälper dig att bli mer balanserad så du tydligare kan få till dig din egen vägledning och följa din inre GPS, det som många kallar för magkänslan. Det är du som är skaparen av ditt liv. Din själ är din vägledare och du bär själv svaren inom dig. Därför är det viktigt att komma i kontakt med sin inre röst och vägledning för att följa den rätta vägen och göra de klokaste valen genom livet för att undvika hamna på tidsödande villovägar.

🖼 Varje själstavla arbetar aktivt i minst 6-8 månader och du kommer själv att känna när energin börjar avta. Du ska ej göra dig av med tavlan, den kommer att fortsätta arbeta för din själs högsta bästa, men bara inte lika effektivt längre. När läkningen är färdig kan det vara så att det är nya sår som kommit upp till ytan som din själ är redo att läka. Då kan du, om du önskar, beställa en ny själstavla som kommer att innehålla helt nya frekvenser unikt anpassade till där din själ befinner sig vid det tillfället och den läkning som då behöver ske.

🖼 Det kan upplevas starkt eller subtilt att ta emot de frekvenser som själstavlan sänder ut till din själ beroende på i vilka lager din läkning sker. Ha tillit till att du får det helande som just nu behöver här och nu.

🖼 Tavlan är kopplad till din själ. Det är ej någon annan som kan ta emot dessa frekvenser utan frekvenserna kan endast gå till dig som själstavlan avser att läka. Andra ser bara en tavla helt enkelt.

🖼 Det går ej att stressa fram för då är risken att du springer på fel boll. Låt läkning, helande och ditt själsliga växande få ta den tid det tar. Allt sker utifrån ditt högsta bästa så som det är tänkt och menat om du lyssnar på din inre röst och vägledning och har tillit till Universums intelligens. Du kommer att bli klar över dina själsliga livsuppdrag när din själ är redo för det.

Skillnad mellan healing och själstavlor
🖼 En healingsession jobbar mer kraftfullt på kort tid medan själstavlan fortsätter att jobba över längre tid med själslig läkning. Det är en stor läkning i dessa själstavlor och de kan täcka in mer än en healingsändning kan göra då de jobbar långsiktigt.

🖼 Dessa själstavlor kan ses som ett komplement till en vanlig healingsession med NEASANA Parans Crystal Frequency Healing™. Själstavlans frekvenser och healingens frekvenser förstärker varandra eftersom all healing genom mig sker i samma frekvenser. Det är därför en utmärkt kombination att boka en healingsession och en själstavla som ett paket för att få en mycket fin möjlighet för själslig läkning. Själstavlan kommer att innehålla frekvenser som fortsätter läkningen efter healingsessionen.

🖼 De frekvenser som förmedlas genom min kanal är ej något jag kan styra över när jag skapar själstavlorna. Jag kan därför ej garantera eller utlova någon specifik läkning eller helande. Det är, precis som vid en vanlig healingsession, alltid de frekvenser som din själ behöver just då i den läkningsprocessen som din själ befinner sig i som flödar in i bilden och vidare till dig. Det är mitt healingteam tillsammans med ditt healingteam som styr över de frekvenser som förmedlas med hjälp av universums intelligens som styr i all själslig utveckling. En helt gudomlig plan finns för var och en av oss alla själar.

Beställning, betalning och leveranstid
🖼 Bokning av en själstavla sker via MAIL.
🖼 Därefter kommer jag via mail att be dig förtydliga vad du önskar att få hjälp att läka. På så sätt är du själv med och sätter din intention och önskan in i själstavlan. Det är viktigt att du fokuserar på din själsliga läkning som även kan ta sig uttryck i den fysiska kroppen.
🖼 Det kommer därefter att skickas en faktura till dig.
🖼 Eftersom bokningen är bindande kommer jag att påbörja din själstavla först efter genomförd betalning.
🖼 Leveranstiden varierar beroende på antalet själstavlor som väntar på att skapas.

OBS – Jag följer etiska riktlinjer och ber dig läsa igenom sidan om ansvarsfriskrivning före du bokar.

Pris för en själstavla
Priset för en själstavla är 533 (inkl moms och frakt)
Paketpris för healingsession och själstavla är 1155 (inkl moms och frakt)