Meny Stäng

Allt började genom ett starkt själsligt möte i Ateljé Creative när jag besökte Britts utställning. Vi drogs direkt till varandra och bestämde på stående fot, efter bara några minuters möte, att vi måste ses och måla tillsammans. Det sa helt enkelt ”klick” och blev starten på det som idag är en stor härlig färgklick och glädje i våra liv.

Trots att jag endast har målat i några få år och Britt har en gedigen lång erfarenhet med sina dryga 40 år inom olika former av konstutövande, så möts vi i ett gemensamt bildspråk och sann skaparglädje. Vi hämtar båda vår inspiration i naturens underbara storhet, färgpalett och ljus samt från en stark glädje till livet själv och alla dess mirakel som vi försöker förmedla vidare i våra bilder. Vi har båda en stark öppenhet för andlighet och allt universum ger oss vilket influerar oss i vårt abstrakta måleri.

I vår gemensamma konst står vi sida vid sida och målar på samma duk och med samma palett av färger. Händer och penslar korsar varandra över duken och allt sker i samklang med stor glädje och mycket skratt.

Denna glädje och våra färgstarka möten hoppas vi kunna föra vidare till betraktaren.

Varmt välkommen att besöka vår ateljé på Brevduvegatan 1 i Västra Frölunda. Vi är där på oregelbundna tider så det är bäst att kontakta oss innan för att bestämma en tid.


Gemensam konst tillsammans med Britt Hedén.
Dessa bilder har vi målat tillsammans samtidigt, sida vid sida.

Alla bilder i galleriet är till försäljning.
Kontakta oss via mail eller telefon om det är någon bild som du är intresserad av.

Vill du se mer av Britts konst?

Konstkvarteret.se hittar du bilder av Britt.
Hon finns även på facebook och Instagram @brittheden_art

Tillbaka till mitt Galleri – Art by Jensita