Meny Stäng

NeaSana Stjärnljushealing

  • Du får en 30 minuter healingsession på distans
  • Du får en personlig kristallgrid aktiverad för dig som fortsätter sända healing till dig i 3 dagar.
  • Healingen läker och stärker dina energikroppar i din aura och aktiverar ditt eget självläkningssystem.
  • Healingen stärker din ljuskanal och öppnar upp kopplingen och kontakten till ditt eget unika inre ljus.
  • En effektiv stärkande healing för dig som är utbränd, har stressrelaterade problem eller på något sätt upplever läckage i din aura.

Om healingen

NeaSana Stjärnljushealing är rent stjärnljus som strålar in i din aura. Dina chakran och alla dina energikroppar som finns representerade i din aura fylls av det rena stjärnljusets helande. 

Healingens frekvenser skapar läkning på ett energimässigt plan och aktiverar ditt eget självläkningssystem inom dig och gör det mer möjligt för dig att läka olika besvär som du bär på i din kropp.

Healingen är direkt nedkanaliserad av mig, Jensita, och det stjärnljus jag förmedlar hjälper dig som är redo att öppna upp och stärka din ljuskanal och hjälper dig läka och stärka din aura så att du ej sipprar ut din rena unika energi och lättare står emot yttre negativa energier .

NeaSana Stjärnljushealing är en effektiv kraftfull healing för dig som vill få din ljuskanal renad, helad och öppnad. För dig som är redo att öppna kontakten och kopplingen till ditt unika ljus, till din ljuskraft. Genom healingens frekvenser får du hjälp att aktivera detta ljus. Som med allt själsligt helande är det en stegvis process som din själ gör och ett totalt öppnande av din unika ljuskanal sker ej över en natt.

Hur arbetar healingen?

De healingfrekvenser jag förmedlar arbetar uteslutande i din aura där du har alla dina olika energikroppar som är knutna till din fysiska kropp. På detta sätt kan frekvenserna på ett effektivt sätt komma åt alla dina energikroppar på alla plan fysiskt, psykiskt, andligt, mentalt och känslomässigt och därmed ge en snabb läkning där du har dina obalanser.

Stjärnsljushealingens metod att läka utifrån och in, dvs att läkningen sker i auran, är mycket fördelaktigt för dig som är utbränd eller har stressrelaterade problem. Det är mycket vanligt att man vid dessa problem har en ”skadad” aura som läcker ut den egna personliga energin och släpper in andras energi och energier som ej är gynnsamma för dig. Genom att hela och stärka din aura blir det lättare att stå i sin egen rena energi och kraft igen.

Healingens frekvenser har en djupt renande, helande och balanserande effekt i auran då den renar auran, drar ut negativa skadliga energitrådar och reparerar aurans olika skador från tidigare liv och inkarnationer. Du får hjälp att rensa bort energiblockeringar i auran i alla dina energikroppar som din aura består av och du får på så sätt en stärkt aura.

Genom healingen öppnas samtidigt din ljuspelare i kroppen som förbinder dina rötter med Kosmos. Detta aktiverar ett flöde på alla nivåer i alla dina aurakroppar.

Genom det flöde som aktiveras upplever många en energipåfyllnad och energiboost efter healingen.

Hur tar du emot healingen?

Healingen ges på distans och en session tar 30 minuter.

Jag rekommenderar att du ligger eller sitter avslappnat när du tar emot healingen. Du bör efter sessionen ligga kvar ytterligare 30 minuter då frekvenserna fortsätter jobba aktivt ytterligare 30 minuter på en mer subtil nivå och det är fördelaktigt om de få jobba klart när du är i stillhet.

Healingen fortsätter sedan att arbeta aktivt i dig i tre dygn genom den kristallgrid som är programmerad och aktiverad unikt för dig.

Jag rekommenderar dig att vara i ett vaket och medvetet tillstånd när du tar emot denna healing och ej ta emot den under natten när du sover.

Det är en fördel att du själv är delaktig i processen genom att be om och manifestera den läkning du önskar, att din ljuskanal öppnas och att de energiblockeringar du är redo att släppa taget om lämnar dig.  Genom detta bjuder du tydligt in Stjärnljusets frekvenser att få starta den helande processen i din aura.

Vad kan du uppleva under och efter healingen?

Healingen kan för många upplevas fysiskt som att det pirrar och surrar i kroppen i olika omgångar beroende på i vilken energikropp som healingens frekvenser arbetar. Du kan även känna av fysiska besvär som du har i din kropp då stjärnljuset aktiverar kroppens egen självläkningsförmåga av de skador den fysiska kroppen bär på.
Ha tålamod med din kropp och låt den få den tid den behöver för läkning. Om du upplever tex värk eller smärta i en tidigare skada så är detta övergående.

Men vi är alla unika själar och upplever frekvenser olika så om om du ej upplever healingen fysiskt ber jag dig bara ha tillit till att du alltid får den helande process som är menad för din själs högsta bästa utveckling just nu.

Efter healingen kan man pendla mellan att vara varm och att känna rysningar och frysa lite.

Det är vanligt att inledningsvis känna sig energipåfylld, men om du har mycket att släppa taget om och rensa kan du uppleva en trötthet och att kroppen behöver vila extra mycket tills energierna balanserat sig.


VAR VÄNLIG LÄS HÄR
 för friskrivning och viktig information inför varje healingsession

NeaSana Stjärnljushealing 30 minuter – 600 kr (inkl. moms)


Så här upplever tidigare kunder NeaSana Stjärnljushealing