Meny Stäng

När jag målar med akryl sker det med mycket energi och rörelse. Jag målar helt abstrakt och har aldrig en tanke på motiv när jag målar. Jag följer min inre vägledning och en känsla inom mig som blir till en energi och kraft som landar på duken. Det senaste året har jag oftast använt mig av en teknik där jag blandar den tunna lätta svävande känslan, där det nästan kan liknas vid akvarell, med mer kraftfulla partier och tjockare färglager.

Alla mina bilder i galleriet är till försäljning. (Priserna är exklusive frakt)
Om du är intresserad av en bild eller har frågor är du välkommen att ringa mig eller skicka ett MAIL

Mina bilder i akryl är målade på antingen deepedge canvas, tunnare canvas, dukpannå eller 400 g Fabriano akrylpapper. Därav får jag räkna på kostnaden vid eventuell leverans för varje enskild bild.

Alla bilder går självklart även att hämta kostnadsfritt i Göteborg.

Till mina akvareller

Till mina gemensamma bilder med Britt