Meny Stäng

När jag målar akvarell befinner jag mig nästan uteslutande i Spanien i mitt andra hem,
där jag kan stå utomhus och måla på terassen. Jag får stor inspiration av att gå på stranden och
känna den jordande energin och höra ljudet av havet och av att se alla de vackra snäckor
och stenar som moder jord har skapat.

Det är andra dofter, andra färger, andra ljud och ett annat ljus i Spanien. Allt detta sammantaget tar jag med mig in i skapandet som likt akrylmåleriet sker med mycket energi och kraft. Jag är ingen klassiskt akvarellist utan mina akvareller målas ofta på liknande sätt som när jag målar akryl och har många gånger partier med tjockare akvarellfärg som ej helt lösts upp i vattnet. Och du finner ofta stänk av guld i mina akvarellbilder. Guld är för mig en symbol för alla de mirakel som vi har omkring oss och som jag vill förmedla i mina bilder. Den senaste tiden har mina akvareller blivit mycket starkare och mer kraftfulla i sina färger jämfört med de tidigaste akvarellerna.

Alla mina akvareller på hemsidan är till försäljning. (Priserna är exklusive frakt)
Om du är intresserad av en bild eller har frågor är du välkommen att ringa mig eller skicka ett MAIL

Mina bilder i akvarell säljs och skickas monterade i passepartout, men utan ram.

Alla bilder går självklart även att hämta kostnadsfritt i Göteborg.

Till mina bilder i akryl

Till mina gemensamma bilder med Britt