Meny Stäng

Healingtavlor

Bilderna som jag har valt att kalla healingtavlor är de bilder som jag har målat i ett slags transliknande tillstånd. Dessa bilder blir ofta till när jag är starkt uppkopplad till mycket höga ljusfrekvenser och där meningen är att starka healingfrekvenser ska strömma in i bilden samtidigt som jag målar.

Det är inget jag styr över utan det är mer ett tillstånd jag hamnar i under arbetets gång för att universum använder mig som ett instrument, ett slags redskap, för att höga rena gudomliga ljusfrekvenser ska strömma ner till alla de människor och själar på jorden som vill och behöver ta emot dessa frekvenser och den läkning och hjälp de ger.

Den healing som bilderna förmedlar är ej en djup själslig healing eller riktad med en specifik intention utan du får hjälp att höja dina frekvenser i villkorslös kärlek både som person och i hemmet där bilden hänger genom dessa höga ljusfrekvenser från Universums innersta ljuskälla. Detta hjälper dig att transformera låga frekvenser och hålla dina egna frekvenser så höga som möjligt och du kan därmed lättare följa din inre röst och vägledning för att på bästa sätt fortsätta utvecklas som själ och människa och låta ditt eget inre ljus stråla starkt.
Önskar du en djupare själslig healing ber jag dig kika in under fliken själstavlor och läsa mer där.


Alla healingtavlor är till försäljning (Priserna är exklusive frakt)
Om du önskar köpa något av det jag skapat eller har frågor om någon specifik bild är du välkommen att ringa mig eller skicka ett MAIL

Mina bilder i akvarell säljs och skickas monterade i passepartout, men utan ram.

Mina bilder i akryl är målade på antingen deepedge canvas, tunnare canvas, dukpannå eller 400 g Fabriano akrylpapper. Därav får jag räkna på kostnaden vid eventuell leverans för varje enskild bild.

Alla bilder går självklart även att hämta kostnadsfritt i Göteborg.